MILANO ZUIDLAND

Recentebeoordeling


2 sterren uit 312 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Milano Zuidland. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 22:12 Echt heel slecht eten!
3 jul 2022 om 23:02 Ik heb een jaar geleden al is ruzie gehad omdat het bestelde eten 1,5u te laat was, dus koud. Ik wilde die toko een nieuwe kans geven ? Pizza half leeg, bellen, ja we hebben geen mosselen en ansjovis ? Bel mij dan, bestel ik een andere ! Nooit meer !
3 jul 2022 om 21:43 Eten werdt netjes op de tijd bezorgt zoals afgesproken en prima gegeten
3 jul 2022 om 19:38 Niet te eten
25 jun 2022 om 22:25 Champions op pizza vergeten
23 jun 2022 om 22:04 Best lef hebben om 1,5 uur na bestelling zulke bagger te durven leveren. Kapsalon deels met rauwe friet en deels met zwaar doorbakken friet, ook verbrande brokken shoarma er tussen. De pizza sabrina na een hap de container in gepleurd…. Nooit meer!!
23 jun 2022 om 21:20 2,5 uur moeten wachten op de bezorging. Eten was koud en verbrandt. Pizza was keihard.
23 jun 2022 om 21:14 Nooit meer
20 jun 2022 om 22:32 Was heerlijke en op tijd bezorgd. Zeker een aanrader
18 jun 2022 om 22:38 Prima op tijd,Pizza was nog warm en lekker zoals altijd
17 jun 2022 om 22:13 Ja jammer al je 4 cola besteld en daar van 2 ander cola krijgt
12 jun 2022 om 21:37 Wegens drukte op zondag heb ik rekening gehouden met langere levertijd maar duurde uiteindelijk 2 uur. Pizza was verbrand en proefde opgewarmd. Turkse pizza was ook verbrand. Geen saus en verbrand vlees bij dönerbox. Lang wachten voor gehaast eten.